CMG robilniki

Robilnik za poliranje Taurus 565

Robilniki Taurus 565 za poliranje ravnih in okroglih robov. Taurus 565 je popolnoma avtomatiziran polirni stroj, ki se zaradi svojih dimenzij, prilagaja vsakemu prostoru in je optimalna izbira za obrtnike in mala in srednje velika podjetja. Bistvo funkcionalne prednosti stroja je sistem rotacije. Nadzorna plošča je enostavna za uporabo s 6" barvnim digitalnim zaslonom na dotik kjer boste lahko tudi programirali.

Robilnik za poliranje Taurus 100/10R

Robilniki Taurus 100/10R za poliranje ravnih in okroglih robov. Je prva naprava za ustvarjanje in za opravljanje profila deluje samo z diamantnim orodjem. Full automatic, enostavni za uporabo, izjemno uporabni. Konstrukcija iz nerjavečega jekla.

Robilnik za poliranje Taurus 02/R

Robilniki Taurus 02/R  za poliranje ravnih in okroglih robov. Je v celoti avtomatski in enostaven za uporabo. Odlikuje ga ektremna vsestranskost. Uporabljate ga lahko za izdelavo kuhinjskih pultov ali stopnišč,...

Robilnik za poliranje Flotter 520/540

Robilnik Flotter 520/540 je namenjen za poliranje ravnih robov. Glavne značilnosti so majhne splošne dimenzije, enostavna uporaba in vzdrževanje, na primer spreminjanje abraziva zaradi velikega dostopnega območja na zadnji strani naprave.

Robilnik za poliranje Flotter 810/S

Robilnik Flotter 810/S je namenjen za poliranje ravnih robov. Full automatic, enostavni za uporabo, izjemno uporabni. Konstruk-cija iz nerjavečega jekla. Vse nastavitve stroja so elektronske preko displeja. Uravnotežen pnevmatski sistem s avtomatskim pritiskom in kontra-pritiskom.