Premaz za kamen Tenax

Sredstvo proti madežem Scudo Granito

OLJE IN VODOODBOJNO ZAŠČITNO SREDSTVO NA VODNI OSNOVI, S CERTIFIKATOM ZA KONTAKT S HRANO

Opis:
Skudo Granito  je vodo in olje odbojno sredstvo proti madežem, na vodni osnovi, za granite in podobne kamne. Primeren je za polirane, glajene, žgane, krtačene ali grobe površine. Priporoča se za kuhinjske pulte in na splošno z vsemi površinami, ki pridejo v kontakt s hrano in zato potrebujejo certifikat.

Skudo Granito ima dovoljenje za stik s hrano v skladu s smernicami EU 90/128 ECC. Primeren za notranjo in zunanjo uporabo. Proizvod je popolnoma brez organskih topil. Skudo Granito deluje na površini materiala, zapre mikropore in tako prepreči penetriranje tekočine, hkrati pa dovoljuje materialu »dihanje« in ohranja njegove karakteristike nespremenjene.

Tehnični podatki:

Gostota: pri 25 °C gr/ml: 1,0
Stanje: tekoče
Barva: prozorna/ rumenkasta
Pomembno: Pred prvim nanosom premaza svetujemo testiranje premaza na skritem delu površine. zmrzne pri temperaturi pod 0°C. Enostavno se ga postavi na sobno temperaturo, ker se mu njegove prvotne lastnosti.

Količina porabe: Zelo je odvisna od kamna. Navadno 1 liter zadostuje za nanos na 20-30 m2. Vendar je poraba odvisna od poroznosti kamna.

Navodila za uporabo:
Premazi se nanaša enakomerno na suho in čisto površino. Prisotnost prahu, vode ali umazanije lahko vpliva na končen rezultat na površini. Premaz se nanaša z gobo ali krpo ali cunjo. Uporabite ustrezno količino premaza glede na vpojnost materiala. Nato, po nekaj sekundah, očistite material s čisto krpo. Prevelika količina premaza povzroči nastanek lepljivega filma na površini, ki ga je potrebno odstraniti takoj. Priporočamo nanos premaza v dveh slojih, drugi sloj 10-15 minut kasneje. Učinek proti madežem bo dosežen čez 48 ur po nanosu. V primeru zunanje uporabe v tem času ne hodite po premazu. Po uporabi dozo trdno zapreti.

Življenjska doba: Vsaj 1 leto pri temperaturi 18-25°C. Hranite stran od virov toplote, vlage in sončne svetlobe. Po odprtju se ga mora porabiti v roku 6 mesecev.

Varnostna navodila: Preberite varnostna navodila pred uporabo premaza.


 
Pošljite povpraševanje!

Več iz te kategorije: « Premaz za kamen UNIBLACK 2