Premaz za kamen Tenax

Premaz za kamen Tenax AGER

POUDARI BARVE, MOKRI EFEKT, OLJE IN VODOODBOJEN 

Opis:

Uporablja se za doseganje starinskega učinka na vseh marmorjih, travertinu, kamnih, granitih in anglomeratih v notranjih in zunanjih prostorih (doseganje mokrega efekta). Priporoča se ga za uporabo na žganih, grobih ali peskanih površinah, da se doseže mokri efekt. Primeren je tudi za zaščito površino proti vpijanju olja in vode. Ne porumeni, če je izpostavljen soncu. Učinek mokrega efekta je stalen.

Tekoči vosek CERA FLUIDA

TEKOČI VOSEK

Opis:
Tekoči vosek za marmor, kamen in granit. Enostaven za uporabo, zelo učinkovit. Zagotavlja visoki sijaj. Poliranim površinam daje visok sijaj. Obstojen proti svetlobi, vodoodporen, ne porumeni, nevnetljiv in odporen na kislino.

Premaz za kamen HYDREX

PREPREČUJE NASTANEK MADEŽEV, OLJE IN VODOODBOJEN

Opis:

Priporoča se ga za uporabo na poliranih marmorjih kot so: carrara, thassos, trani, boticino, marfill in podobni kamni. Lahko se ga uporablja tudi na zunanjih površinah. Ne spremeni barve kamna. Hydrex deluje na površini kamna, zaustavi mikroporoznost, s tem prepreči vpijanje tekočin v material. Material kljub premazu se vedno lahko diha, njegove karakteristike ostanejo nespremenjene.

Premaz za kamen TEWAX

ZA POVEČANJE SIJAJA

Opis:

Uporablja se ga za povečanje sijaja na onyxu, marmorju, naravnih kamnih, granitu, anglomeratih teracu. Nanos lahko poveča vrednost sijaja iz 5-6 do 15-16 točk. Z globoko absorbcijo na obdelanih materialih zagotavlja »long-life« efekt in zaščito.

Premaz za kamen DREXY

VODO IN OLJEODBOJNA ZAŠČITA S CERTIFIKATOM ZA KONTAKT S HRANO

Opis:

Vodo in oljeodbojno zaščitno sredstvo, primerno za kuhinjske pulte, mize in podobno. Uporablja se ga na površinah, ki pridejo v kontakt s hrano, za to pa zahtevajo certifikat. DREXY ima potrdilo, da lahko pride v stik s hrano, po evropski smernici 90/128 ECC. Drexy deluje na površini materiala, zapre mikropore. S tem prepreči tekočini, da bi penetrirala v material, vendar pa omogoča, da material diha in ohranja njegove karakteristike nespremenjene. 

Premaz za kamen UNIBLACK 2

CERA TEKOČA ČRNA IN MAT / POUDARI ČRNO

Opis:

Tekoča črna cera se uporablja za poudarjanje črnega efekta na poliranih, krtačenih in gladkih površinah. UNIBLACK2 poudari črni efekt ne da bi povečal sijaj. Uporablja se ga na črnih materialih: nero zimbabwe, nero africa in črnih indijskih granitih. Lahko se ga uporablja na namenskih avtomatskih strojih za loščenje ali tudi ročno. Priporoča se ga za obnovo starih materialov ki so izgubili "črnino".

Sredstvo proti madežem Scudo Granito

OLJE IN VODOODBOJNO ZAŠČITNO SREDSTVO NA VODNI OSNOVI, S CERTIFIKATOM ZA KONTAKT S HRANO

Opis:
Skudo Granito  je vodo in olje odbojno sredstvo proti madežem, na vodni osnovi, za granite in podobne kamne. Primeren je za polirane, glajene, žgane, krtačene ali grobe površine. Priporoča se za kuhinjske pulte in na splošno z vsemi površinami, ki pridejo v kontakt s hrano in zato potrebujejo certifikat.